Aqua Mundo Het Meerdal Korting tickets tot 80%: Geldig maart 2023 (2023)

Aqua Mundo Het Meerdal: Alle informatie

Meer info ⌵

Bekijk alle activiteiten en faciliteiten die het subtropisch zwembad bij Center Parcs Het Meerdal je te bieden heeft.

PAK KORTING »

Boek jouw verblijf inclusief Aqua Mundo tickets!

Boek voordelig een verblijf bij Center Parcs Het Meerdal, inclusief toegang tot Aqua Mundo Het Meerdal! Bekijk alle aanbiedingen.

PAK KORTING »

Bied op zwembad kaartjes

Meer info ⌵

Bied mee op Ticketveiling.nl!

PAK KORTING »

Korting Aqua Mundo Het Meerdal of in de buurt? Ontdek Beschikbaarheid!

Meer info ⌵

Ontdek nu zwembad Korting & unieke Uitverkoop deals van bedrijven bij jou in de buurt! Profiteer Gegarandeerd van hoge Korting (Gratis inschrijving)

PAK KORTING »

Met korting naar Aqua Mundo Het Meerdal

Wat is Aqua Mundo Het Meerdal?

Aqua Mundo Het Meerdal is een mooie locatie voor onwijs veel waterpret. Het subtropische zwembad hoort bij Center Parcs Het Meerdal en verrast je met spannende draaikolken en golvend water!

Aqua Mundo Het Meerdal reviews

Op basis van 32 reviews.Klik op bovenstaande sterren om jouw Aqua Mundo Het Meerdal beoordeling achter te laten.

Aqua Mundo Het Meerdal America

Aqua Mundo, onderdeel van Center Parcs Het Meerdal, is een wildwater spektakel dat je niet mag missen tijdens een bezoek aan het park. Het Limburgse zwembad met een subtropisch karakter heeft voor ieder wat wils. In Aquo Mundo het Meerdal is er voor jong en oud plaats voor inspanning en ontspanning. Trotseer de avontuurlijke wildwaterbaan, een superlange glijbaan, het kruidenbad, de stroomversnelling en het golfslagbad. Je kunt er werkelijk waar iedere vorm van waterpret beleven. Voor de allerkleinsten is er een Kinder-doe-bad/Peuterbad voor veel waterpret. Ook is er een speurtocht uitgezet in Aqua Mundo, voor diegene die graag dwalen door de jungle. Leer ook andere vaardigheden in het water in het Limburgse Meerdal, zo biedt het zwembad zelfs duiklessen. Tot slot, zorgen de sauna, het Turkse stoombad en de hydrojet massage voor ultieme ontspanning. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een dagje uit naar zwembad Het Meerdal staat dan ook voor veel plezier voor het hele gezin.

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres Aqua Mundo Het Meerdal

Laagheideweg 11
5966PL America
Nederland

Contact

774647272

Openingstijden en reserveren

Is Aqua Mundo Het Meerdal open? Kijk op de website van Aqua Mundo Het Meerdal voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Meer van Aqua Mundo Het Meerdal

Aqua Mundo korting
Aqua Mundo De Eemhof korting
Aqua Mundo De Huttenheugte korting
Aqua Mundo Erperheide korting
Aqua Mundo Het Meerdal korting
Aqua Mundo Port Zelande korting
Aqua Mundo Zandvoort korting

Aqua Mundo Het Meerdal informatie

Vlakbij het Limburgse Venlo in America vind je Aqua Mundo Het Meerdal. Dit overdekte subtropisch zwemparadijs biedt uren waterpret voor zowel jong als oud. Er zijn van allerlei voorzieningen aanwezig en activiteiten te doen voor vermaak. Denk hierbij aan waterpret, sport en wellness. Er zijn vele spannende (glij)banen en zwembaden in Aqua Mundo Het Meerdal. Zo is er een heuse wildwaterbaan die alleen geschikt is voor de echte durfals. Ook kun je met het hele gezin glijden van de superlange glijbaan. Deze glijbaan is maar liefst 103 meter lang. Je krijgt er geen genoeg van! Daarnaast bezit het zwembad van Aqua Mundo Het Meerdal ook een golfslagbad en natuurlijk een Kinder-doe-bad voor de allerkleinsten. Maar er is meer te beleven in Zwembad het Meerdal. Zo kun je lekker onder de Turbobruiner om je kleurtje een beetje bij te werken. Of ga ontspannen met een hydrojet massage. Dit is een massage van waterstralen. Ultiem relaxen kun je in de sauna en het Turkse stoombad. Er is ook een kruidenbad aanwezig, omringt met prachtige beplanting. Niet alleen ontspan je door het gebruik van de sauna je lichaam en geest, het heeft ook nog eens een reinigende werking waardoor je weerstand verbetert. Ben je weer toe aan wat inspanning? Doe dan mee aan een lesje Aquarobics. Hiermee train je namelijk onder water al je spieren zoals je buikspieren, bilspieren en beenspieren. Dit alles onder begeleiding van een professionele instructeur en op de maat van opzwepende muziek. Tot slot is het ook mogelijk om te leren duiken in het zwembad van het Meerdal. Een ideale omgeving om te oefenen met duikvaardigheden. Uiteraard is er ook alle mogelijkheid om zonder poespas gewoon lekker een aantal baantjes te trekken in het Limburgse Aqua Mundo. Voor iedereen is er wat wils. Kom met de hele familie óf met je kinderfeestje langs in het zwembad Aqua Mundo voor een onvergetelijke dag vol avontuurlijke belevenissen & ontspanning. De subtropische aankleding van het zwembad geeft je echt het gevoel even op vakantie te zijn in eigen land.

Activiteiten Aqua Mundo Het Meerdal


Attracties in het water
In het zwembad zijn er veel verschillende soorten zwembaden. Je kunt hierbij denken aan een kruidenbad, stroomversnelling, een golfslagbad en voor kinderen en jongeren is er een kinder-doe-bad en een peuterbad.

Watersport
Tijdens een bezoek aan het subtropische zwembad het Meerdal kan je ook een workout doen, namelijk Aquarobics. Dit is een keer wat anders dan de routine in de sportschool. Aquarobics is goed voor de buik, billen en benen. Het vergroot de waterpret en leuk voor de afwisseling! Altijd al duikles gewild? Dat kan ook in dit zwembad!

Sportactiviteiten
Aqua Mundo valt natuurlijk onder Center Parcs het Meerdal, hier is nog veel meer te doen dan alleen zwemmen en aquasport. In Center Parcs het Meerdal kan je ook klimmen, boogschieten, bowlen en waterfietsen. Waar ligt jou sportieve talent?

103 meter glijden & wild water
De glijbaan van Center Parcs het Meerdal is groots, namelijk 103 meter lang. Niet voor watjes dus! Trotseer de wildwaterbaan wanneer je genoeg hebt gekregen van de ellenlange glijbaan en rust daarna uit in het kruidenbad van het zwemparadijs.

Wellness
Het zwembad bezit ook wat wellness aspecten! Uiteraard is er het kruidenbad én het Turkse stoombad, maar buiten het water zijn er ook nog mogelijkheden die aansluiten bij het karakter van een spa. Ga onder de zonnebank, geniet van een hydrojet massage of warm even op in de sauna. Zwemmen was nooit zo ontspannend!

Vaak gestelde vragen over Aqua Mundo Het Meerdal

1) Hoe kan ik Aqua Mundo Het Meerdal reserveren?

Je kunt jouw bezoek aan Aqua Mundo Het Meerdal reserveren door online een ticket te kopen. Bij het boeken van jouw ticket is het mogelijk om een datum te selecteren. Je ziet dan direct wanneer er nog tickets voor Aqua Mundo Het Meerdal beschikbaar zijn. Je ticket voor Aqua Mundo Het Meerdal koop je eenvoudig met korting via Uitmetkorting.nl.

2) Waar kan ik tickets kopen voor Aqua Mundo Het Meerdal?

Bij voorkeur koop je de tickets online. Vaak is het in verband met coronamaatregelen niet mogelijk om je ticket bij de kassa te kopen. De prijzen van een kaartje voor Aqua Mundo Het Meerdal zijn vaak met korting te kopen via Uitmetkorting.nl. Wij zoeken dagelijks de beste korting of actie voor jou. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis Aqua Mundo Het Meerdal kaartje te scoren met een Aqua Mundo Het Meerdal prijsvraag of mogelijk is er ook een speciale Aqua Mundo Het Meerdal prijsvraag zodat je Aqua Mundo Het Meerdal tickets kunt winnen.

3) Hoe kan ik met korting naar Aqua Mundo Het Meerdal?

Er zijn nu 4 korting acties beschikbaar voor Aqua Mundo Het Meerdal. Je kunt hiermee mogelijk flink wat geld besparen op Aqua Mundo Het Meerdal tickets of kaarten. Wees er snel bij want het aantal Aqua Mundo Het Meerdal kortingskaartjes is beperkt beschikbaar. Check ook of er een Aqua Mundo Het Meerdal kortingscode beschikbaar is. Regelmatig zijn er dagje uit korting acties bij winkels zoals Blokker, Kruidvat, Etos, Hema, Jumbo, Dekamarkt en Albert Heijn (AH tweede kaartje gratis). Ook andere organisaties bieden soms goedkope Aqua Mundo Het Meerdal kaartjes met korting zoals ING, Scapino, Rabobank, ANWB, Airmiles, Groupon, Koopjedeal, Ticketveiling, Social Deal, Vakantieveilingen, Coca Cola, Postcodeloterij, Vriendenloterij, AD, Telegraaf, SBS6, Talpa en RTL zoals 2e gratis. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis Aqua Mundo Het Meerdal ticket te winnen met een Aqua Mundo Het Meerdal prijsvraag.

4) Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar Aqua Mundo Het Meerdal?

Voor de meeste attracties en uitjes mag je zelf consumpties meenemen. Het is vaak wel de regel dat je dit doet op daarvoor aangewezen picknick plaatsen binnen of buiten. Hoe dit specifiek voor Aqua Mundo Het Meerdal is vind je op de website van Aqua Mundo Het Meerdal.

5) Zijn huisdieren zoals honden en katten toegestaan in Aqua Mundo Het Meerdal?

Het beleid rondom huisdieren zoals een hond of kat is erg verschillend per attractie. In veel gevallen is dit niet toegestaan en soms is er een aparte opvang voor honden geregeld. Of je bij Aqua Mundo Het Meerdal jouw huisdier mag meenemen vind je op de website van Aqua Mundo Het Meerdal.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated: 25/01/2023

Views: 6718

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.