Aqua Mundo De Eemhof Korting tickets tot 80%: Geldig maart 2023 (2023)

Verblijf inclusief toegang tot Aqua Mundo

Meer info ⌵

Profiteer van korting op verblijf bij center Parcs De Eemhof, inclusief onbeperkt toegang tot Aqua Mundo De Eemhof! Boek nu jouw verblijf en loop geen aanbiedingen mis!

PAK KORTING »

Meer info ⌵

Bied mee op Ticketveiling.nl!

PAK KORTING »

Korting Aqua Mundo De Eemhof of in de buurt? Ontdek Beschikbaarheid!

Meer info ⌵

Ontdek nu zwembad Korting & unieke Uitverkoop deals van bedrijven bij jou in de buurt! Profiteer Gegarandeerd van hoge Korting (Gratis inschrijving)

PAK KORTING »

Met korting naar Aqua Mundo De Eemhof

Aqua Mundo De Eemhof reviews

Op basis van 98 reviews.Klik op bovenstaande sterren om jouw Aqua Mundo De Eemhof beoordeling achter te laten.

Aqua Mundo De Eemhof Zeewolde

Kom jij ook genieten van het tropische warmte gevoel, maar heb je geen geld voor een ticket naar een exotisch oord? Maak je geen zorgen, want je hoeft helemaal niet ver te gaan om te genieten van een heerlijke dag onder de warme zon. Bezoek Aqua Mundo de Eemhof in Zeewolde en geniet daar van heerlijk warm zwemwater, een golfslagbad, wildwaterbad, glijbanen en zelfs een surfgolf. Een stuk goedkoper dan kaartjes naar Bali, maar net zo leuk! Aqua Mundo de Eemhof is onderdeel van Centerparcs, maar je hoeft niet in het park te verblijven om hier te komen zwemmen. Vergeet alleen niet je bezoek vooraf te reserveren via de website. Tip: kies zo specifiek mogelijk het tijdstip waarop je wilt gaan, want de prijs van de kaartjes is daar namelijk op gebaseerd. Hoe later je gaat, hoe goedkoper je ticket! Kom dus snel genieten van de tropische warmte bij de Eemhof zwembad en maak er een onvergetelijke dag van!

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres Aqua Mundo De Eemhof

Slingerweg 1
3896LD Zeewolde
Nederland

Contact

036-5229100

Openingstijden en reserveren

Is Aqua Mundo De Eemhof open? Kijk op de website van Aqua Mundo De Eemhof voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Meer van Aqua Mundo De Eemhof

Aqua Mundo korting
Aqua Mundo De Eemhof korting
Aqua Mundo De Huttenheugte korting
Aqua Mundo Erperheide korting
Aqua Mundo Het Meerdal korting
Aqua Mundo Port Zelande korting
Aqua Mundo Zandvoort korting

Aqua Mundo De Eemhof informatie

Wat is er nou leuker dan een dagje zwemmen? Aqua Mundo de Eemhof biedt jou de ultieme zwemervaring! Dit tropisch zwemparadijs, gevestigd in het Centerparcs bungalowpark in Zeewolde, is de perfecte bestemming voor een geweldige dag vol actie en plezier. Of je nu als parkgast bent of als dagjesmens, je kunt je hier even helemaal ontspannen in het warme water. Begin je dag in het golfslagbad en geniet van een stevige golfslag. Het lijkt net of je in de zee bent, maar dan wel een stuk warmer! Wil je even bijkomen? Dan is het bubbelbad, de zonnebank of de sauna een aanrader. Ben je meer van actie? Dan is de wildwaterbaan misschien iets voor jou. Neem plaats in je eigen rubberboot en voel je als een avonturier terwijl je door de stromende rivier afdaalt. Voor de echte durfals is er de Turbo Twister, de enige glijbaan van Europa die op 11 meter hoogte begint. En wil je surfen? Probeer dan de Flowrider! Op deze kunstmatige golf kun je je evenwicht en stabiliteit oefenen, net zo lang tot je bovenaan de golf blijft staan. De jongste bezoekers vermaken zich ondertussen in het veilige kinder-doe-bad, met leuke waterattracties. Tussen al het zwemmen door is het natuurlijk ook lekker om te eten en drinken. Aqua Mundo de Eemhof biedt je daarvoor de Market Restaurant van Centerparcs. Hier staan heerlijke verse gerechten voor je klaar, waar je terecht kunt voor een lekker ontbijt, lunch of diner. Kortom, Aqua Mundo de Eemhof biedt voor elke doelgroep een heerlijke dag vol zwemplezier. Kom ook eens langs en geniet van een dagje zwemmen in het tropisch zwemparadijs van Aqua Mundo de Eemhof!

5 tropische verrassingen in Aqua Mundo de Eemhof


1. Golfslagbad
Een dagje naar het zwembad is leuk, maar je hebt niet die leuke golven die je in de zee vindt. Daarom is er in Aqua Mundo de Eemhof een groot golfslagbad te vinden. Hier laat je je heerlijk meevoeren op de golven, die bovendien een stuk warmer zijn dan die van de Noordzee! Het golfslagbad is altijd erg populair bij de bezoekers van het zwembad. Ook bij jou?

2. Wildwaterbaan
De wildwaterbaan van de Eemhof is een grote favoriet bij veel bezoekers. Niet zo gek, want door de stevige stroming en de sfeervolle aankleding van de baan, is het net alsof je in de jungle een snelstromende rivier afzakt. Tegen de tijd dat je beneden bent wil je maar één ding en dat is nog een keertje! De wildwaterbaan van de Eemhof behoort tot de mooiste en leukste van Nederland.

3. Turbo Twister
De Turbo Twister is een spectaculaire glijbaan. Het is de enige in zijn soort in Europa en een van de nieuwste innovaties op het gebied van glijbanen. Je moet er wel even voor klimmen: het startpunt ligt in een hoge toren van 11 meter hoog. Gelukkig krijg je er wel heel veel voor terug: met een duizelingwekkende snelheid glij je door de schuine bochten naar beneden. Ook leuk voor grote mensen!

4. Flowrider
Indoor surfen is een ideale manier om je voor te bereiden op het echte golfsurfen. In Aqua Mundo vind je een speciale Flowrider, een kunstmatige golf van 300 pk. Op deze indoor surf simulator leer je op een makkelijke manier surfen van een van de instructeurs van het zwembad. Tegen het eind van de les kun je al blijven staan!

5. Sauna
De sauna is een oppepper voor lichaam en geest. De combinatie van de hete ruimtes en de koude dompelbaden zorgen voor een betere weerstand en een relaxed gevoel. In Centerparcs staan een Finse sauna, een hammam en een Turks stoombad tot je beschikking. Ideaal als afsluiter van je dagje zwemmen.

Vaak gestelde vragen over Aqua Mundo De Eemhof

1) Hoe kan ik Aqua Mundo De Eemhof reserveren?

Je kunt jouw bezoek aan Aqua Mundo De Eemhof reserveren door online een ticket te kopen. Bij het boeken van jouw ticket is het mogelijk om een datum te selecteren. Je ziet dan direct wanneer er nog tickets voor Aqua Mundo De Eemhof beschikbaar zijn. Je ticket voor Aqua Mundo De Eemhof koop je eenvoudig met korting via Uitmetkorting.nl.

2) Waar kan ik tickets kopen voor Aqua Mundo De Eemhof?

Bij voorkeur koop je de tickets online. Vaak is het in verband met coronamaatregelen niet mogelijk om je ticket bij de kassa te kopen. De prijzen van een kaartje voor Aqua Mundo De Eemhof zijn vaak met korting te kopen via Uitmetkorting.nl. Wij zoeken dagelijks de beste korting of actie voor jou. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis Aqua Mundo De Eemhof kaartje te scoren met een Aqua Mundo De Eemhof prijsvraag of mogelijk is er ook een speciale Aqua Mundo De Eemhof prijsvraag zodat je Aqua Mundo De Eemhof tickets kunt winnen.

3) Hoe kan ik met korting naar Aqua Mundo De Eemhof?

Er zijn nu 3 korting acties beschikbaar voor Aqua Mundo De Eemhof. Je kunt hiermee mogelijk flink wat geld besparen op Aqua Mundo De Eemhof tickets of kaarten. Wees er snel bij want het aantal Aqua Mundo De Eemhof kortingskaartjes is beperkt beschikbaar. Check ook of er een Aqua Mundo De Eemhof kortingscode beschikbaar is. Regelmatig zijn er dagje uit korting acties bij winkels zoals Blokker, Kruidvat, Etos, Hema, Jumbo, Dekamarkt en Albert Heijn (AH tweede kaartje gratis). Ook andere organisaties bieden soms goedkope Aqua Mundo De Eemhof kaartjes met korting zoals ING, Scapino, Rabobank, ANWB, Airmiles, Groupon, Koopjedeal, Ticketveiling, Social Deal, Vakantieveilingen, Coca Cola, Postcodeloterij, Vriendenloterij, AD, Telegraaf, SBS6, Talpa en RTL zoals 2e gratis. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis Aqua Mundo De Eemhof ticket te winnen met een Aqua Mundo De Eemhof prijsvraag.

4) Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar Aqua Mundo De Eemhof?

Voor de meeste attracties en uitjes mag je zelf consumpties meenemen. Het is vaak wel de regel dat je dit doet op daarvoor aangewezen picknick plaatsen binnen of buiten. Hoe dit specifiek voor Aqua Mundo De Eemhof is vind je op de website van Aqua Mundo De Eemhof.

5) Zijn huisdieren zoals honden en katten toegestaan in Aqua Mundo De Eemhof?

Het beleid rondom huisdieren zoals een hond of kat is erg verschillend per attractie. In veel gevallen is dit niet toegestaan en soms is er een aparte opvang voor honden geregeld. Of je bij Aqua Mundo De Eemhof jouw huisdier mag meenemen vind je op de website van Aqua Mundo De Eemhof.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated: 16/02/2023

Views: 6716

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.